Zakelijk Zakelijk
Bedrijfsfeest Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeest

Vibes Events Center is dé bestemming voor jullie onvergetelijke bedrijfsevent in Eindhoven. Of jullie een personeelsfeest, productlancering, teambuildingdag of netwerkevenement organiseert, bij Vibes creëren we een sfeervolle en unieke omgeving die jullie merk, bedrijf en boodschap tot leven brengt.

Bedrijfsfestival Bedrijfsfestival
Bedrijfsfestival

Organiseer jullie eigen bedrijfsfestival en zet een unieke beleving neer voor alle gasten.
Vibes is de perfecte locatie voor een indoor bedrijfsfestival in Eindhoven. Met meerdere area’s, alle faciliteiten die nodig zijn en perfecte bereikbaarheid overtreffen jullie alle verwachtingen van de gasten.

Congres Congres
Congres

Centrale ligging, flexibele ruimtes en state-of-the-art voorzieningen: een unieke setting voor succesvolle congressen en zakelijke evenementen. Vibes is als congreslocatie een inspirerende omgeving en versterkt de impact van elk congres.

Diner Diner
Diner

Hebben jullie iets te vieren of past een smakelijke bijeenkomst bij jullie bedrijf? Met een diner verras je alle medewerkers met de meest smaakvolle gerechten. Gestylede tafels, passend entertainment en verrukkelijk eten zorgen ervoor dat dit een event is dat niemand vergeet.

Presentatie/lancering Presentatie/lancering
Presentatie/lancering

Een productlancering, een nieuw model presenteren, een rebranding van het bedrijf, noem het maar op! Presentaties komen in veel vormen en maten. Een passende locatie draagt bij aan de impact van jouw presentatie en laat Vibes de perfecte uitstraling hebben.

Vergaderen Vergaderen
Vergaderen

Vind opnieuw jullie creativiteit in een van onze inspirerende zalen. Makkelijk bereikbaar met de auto en OV. We ontzorgen jullie de hele dag zodat de focus hoog ligt. Brainstormen, vergaderen, presenteren, een workshop geven of jullie eigen idee? Er is van alles mogelijk in onze vergaderzalen.

Eigen invulling Eigen invulling
Eigen invulling

Hebben jullie zelf een idee? Leuk! Wij staan overal voor open. Huur een van zalen om jouw idee tot leven te brengen. De 900 m² vrije ruimte die overblijft is wel casco te huren, met eventueel de gewenste faciliteiten.