ClashRooms

ClashRooms

ClashRooms

Wie is het slimst, behendigst en sportiefst?

ClashRooms is het nieuwste groepsuitje van de makers van Next Level EscapeRoom! Ga samen de strijd aan met je vrienden, familie of collega’s in drie verschillende ruimtes met allemaal een eigen thema. Samenwerking en competitie komen samen, terwijl jullie strijden op het gebied van Brains, Skills en Sports. Het is voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan dit gezellige uitje dat focust op jullie teamgeest en creativiteit. Onder bezielende leiding van hun GameMasters word je door de kamers geleid!

ClashRooms duurt 2,5 uur, en je kunt vanaf 6 personen tot en met 60 personen deelnemen. Of je nu een verjaardagsfeest viert, familiedag plant, bedrijfsuitje houdt, vrijgezellenfeest plant of een activiteit met de vriendengroep zoekt, wij bieden in alle gevallen de perfecte oplossing.

In ClashRooms ga je in teams direct de strijd aan met en tegen elkaar. Dat zorgt voor een constante energieke en hilarische beleving. Onze GameMasters zullen daarbij haarfijn aanvoelen of jullie groep juist lekker competitief wil spelen, of dat het vooral om de ontspanning zal gaan.

Wie heeft de meeste Brains🧠?!
Wie showt de beste Skills⌛?!
Wie is het sportiefst 🤸🏻‍♂️?!

Probeer de Clash zelf! Boek hier. Meer informatie? Klik dan hier.

De entree van ClashRooms is te vinden links  naast de grote deuren van de sport- en evenementenhal.

Facts

Open:
ma t/m zo
Tijden:
16:00 t/m 23:30

Faciliteiten

Teambuilding
Verjaardagsfeest
Bedrijfsuitje
Familiedag
Vriendengroep
Vrijgezellenfeest
Your next event with us?

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Een afspraak, of een kopje koffie?