Congreslocatie

Congreslocatie

CONGRESLOCATIE

Een inspirerende omgeving voor elk congres

Ben jij op zoek naar een unieke congresruimte in Eindhoven? Bij ons ben je aan het goede adres! Haal het maximale uit je congres met onze unieke locatie. Een inspirerende ruimte, de juiste ondersteunende techniek en bijpassende catering zorgen ervoor dat de juiste beleving wordt gecreëerd. Door de aanpasbare zaal The Main zijn er diverse mogelijkheden qua setting. Onze enthousiaste eventmanagers kijken graag mee naar de juiste opstelling en invulling voor jullie congres.

Movement in opstelling en presentatie

Maak gebruik van de volledige evenementenlocatie met het hoofdpodium in zaal The Main als focuspunt. Verschillende opstellingen zijn in deze ruimte mogelijk, van een traditionele congresopstelling met zitplekken tot statafels of loungesetting. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan de ruimte makkelijk worden aangepast. Workshops of deelsessies kunnen worden gerealiseerd in de overige ruimtes binnen Vibes, zoals onze vergaderzalen of The Balcony. In een congresopstelling is de capaciteit 1500 bezoekers, maar kiezen jullie voor een informele setting waarbij (een deel van) de deelnemers blijft staan dan is een een capaciteit tot 2500 bezoekers.

Volledige exclusiviteit van de congreslocatie

Door het huren van onze evenementenlocatie krijgen jullie toegang tot alle beschikbare ruimtes binnen Vibes Event Center. Alle zalen hebben een andere afmeting en functie, maar met dezelfde sfeer en uitstraling. Exclusiviteit betekent ook dat ons team tijdens het event enkel focus heeft op jouw event en zich volledig op het congres kan storten.

Ons team vertelt jullie graag meer over Vibes Urbans Sports & Event Center en de mogelijkheden die we bieden als congreslocatie. Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier om een afspraak in te plannen.

Facts

Verhuur:
volledige exclusiviteit voor de verhuurder
Capaciteit:
tot 1500 personen bij een opstelling met zitplekken
Services:
locatieverhuur, concept, organisatie, productie, horeca, catering

Faciliteiten

Podium (8x6 m)
Adamson E15 geluidssysteem
DJ gear
Podium-, zaal- en frontlicht
Vaste barren
WiFi
125A en 63A stroomaansluiting
Ruime toiletgroep
Grote leverancierstoegang
Your next event with us?

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Een afspraak of een kopje koffie?