Congreslocatie

Congreslocatie

CONGRESLOCATIE

Een inspirerende omgeving voor elk congres

De tijd dat een congres in een corporate en steriele omgeving georganiseerd moet worden is voorbij. Kantoortuinen, thuiswerken, werken vanuit het buitenland, professionals hebben behoefte aan beweging, veranderende omgevingen, maakbare snelheid en pop-up initiatieven. Vibes Urban Sports & Event Center Eindhoven sluit daar naadloos bij aan. Ons motto is niet voor niets ‘Feel the Vibe’: laat je inspireren door andere mensen, omgeving en kennis. De perfecte evenementenruimte als congreslocatie in Eindhoven, eventueel aangevuld met sportieve activiteiten.

Movement in opstelling en presentatie

Maak gebruik van de volledige evenementenlocatie met het hoofdpodium in zaal The Main als focuspunt. Verschillende opstellingen zijn in deze ruimte mogelijk, van een traditionele congresopstelling met zitplekken tot statafels of loungesetting. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan de ruimte makkelijk worden aangepast in afmeting. Workshops of deelsessies kunnen worden gerealiseerd in de overige ruimtes binnen Vibes, zoals onze vergaderzalen of The Balcony. In een congresopstelling is de capaciteit 1500 bezoekers, maar kiest de opdrachtgever voor een informele optie waarbij (een deel van) de deelnemers blijft staan dan is een een capaciteit tot 2500 bezoekers.

Volledige exclusiviteit van de congreslocatie

Door het huren van onze evenementenlocatie krijgt de verhuurder toegang tot alle beschikbare ruimtes binnen Vibes Event Center. Allen met een andere afmeting en functie, maar met dezelfde sfeer en uitstraling. Exclusiviteit betekent ook dat ons team tijdens het event enkel focus heeft op jouw event en zich volledig op het congres kunnen storten. De mate waarin zij zich met het evenement bezig houden is aan de klant. Dit kan op het niveau van locatieopzichter tot productie en organisatie. Op die manier hoef jij je alleen nog maar op het programma en de deelnemers te richten.

We vertellen je graag meer over het Vibes Urbans Sports & Event Center en de mogelijkheden die wij bieden als congreslocatie. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier om een afspraak in te plannen.

Facts

Verhuur:
volledige exclusiviteit voor de verhuurder
Capaciteit:
tot 1500 personen bij een opstelling met zitplekken
Services:
locatieverhuur, concept, organisatie, productie, horeca, catering

Faciliteiten

Podium (8x6 m)
ADAMSON E15 GELUIDSYSTEEM
DJ gear
PODIUM-, ZAAL- EN FRONTLICHT
Vaste barren
WiFi
125A EN 63A STROOMAANSLUITING
Ruime toiletgroep
Grote leverancierstoegang
Your next event with us?

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Een afspraak, of een kopje koffie?