Bedrijfsfestival

Bedrijfsfestival

Een bedrijfsfestival in eigen stijl

Dit is pas een gaaf personeelsfeest! Organiseer jullie eigen bedrijfsfestival en zet een unieke beleving neer voor alle gasten.
Vibes is de perfecte locatie voor een indoor bedrijfsfestival in Eindhoven. Met meerdere area’s, alle faciliteiten die nodig zijn en perfecte bereikbaarheid overtreffen jullie alle verwachtingen van de gasten.

Entertainment

Met een eigen artistmanager in huis kunnen we de gaafste artiesten boeken en zorgen we voor passend entertainment die de sfeer en aard van jullie bedrijf uitlichten. Hebben jullie al een leuk idee? Laat het ons weten!

Catering

Smaak en service staan bij onze catering centraal. We bieden een breed scala aan opties om de ultieme festival beleving te creëren. Wij streven naar de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat jullie en jullie gasten maximaal kunnen genieten!

Vervoer

Vibes Eindhoven is door de directe ligging aan Eindhoven centraal station perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is 5 minuten lopen vanaf het station. Parkeren kan om de hoek bij Parking You Fellenoord (613 parkeerplaatsen). Het is zelfs mogelijk om vooraf een parkeerplek te reserveren.

Hebben jullie touringcars, pendelbussen of taxi’s nodig? Geen probleem! Wij regelen jullie bedrijfsfeest van a tot z. Geef jullie wensen door aan onze eventmanagers en alles komt in orde.

Facts

Verhuur:
volledige exclusiviteit voor de huurder
Minimale capaciteit:
500
Maximale capaciteit:
2500
Service:
Volledig event van A tot Z

Faciliteiten

Vaste barren
Foodtrucks of -bar met eigen invulling
Interne artistmanager
Ruime toiletgroep
Podium-, zaal- en frontlicht
Podium (8x6 m)
DJ Gear
Podium-, zaal- en frontlicht
Your next event with us?

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Een afspraak of een kopje koffie?