Peakz Padel

Peakz Padel

PEAKZ PADEL

De komst van Peakz Padel Eindhoven

Padel, de snelgroeiende racketsport die razendsnel terrein wint onder sportliefhebbers, heeft een nieuw hoogtepunt bereikt met de komst van Peakz Padel Eindhoven. Deze dynamische sport heeft de wereld veroverd met een mix van tennis en squash. Dit is jouw kans om het te ervaren in het bruisende hart van Eindhoven. Bij Vibes Urban Sports Center kun je genieten van deze sensationele sport. Geschikt voor spelers van alle niveaus. Ontdek hoe Peakz Padel een unieke dimensie toevoegt aan jouw sportieve avontuur.

Ervaar de Vibes bij Peakz Padel

Bij Vibes geloven we in het bieden van veelzijdige en opwindende sportervaringen. Peakz Padel past perfect in dat plaatje en is de grootste indoorlocatie in Eindhoven met 8 ultramoderne padelbanen. Uitgerust met hoogwaardige materialen en technologie en de ideale omgeving voor beginners om de basis te leren en ervaren spelers om hun vaardigheden te verfijnen. Of je nu met je vrienden op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of gaat deelnemen aan een bedrijfsevenement dat net dat beetje extra heeft, Peakz Padel bij Vibes is de perfecte keuze.

Padel is niet zomaar een sport, het is een sociale ervaring die je verbindt met anderen. Bij Vibes begrijpen we de waarde van community en sportiviteit en Peakz Padel brengt dat allemaal samen. De toegewijde instructeurs staan klaar om je te begeleiden, ongeacht je leeftijd of vaardigheidsniveau. Met de mogelijkheid om individueel te spelen, dubbels te vormen of deel te nemen aan vriendelijke wedstrijden, zul je al snel het speelplezier ervaren.

Een boeking maak je direct bij Peakz Padel via de rode button ‘Reserveer een baan!’.

Tip! Ben je op zoek naar een leuk personeelsuitje in Eindhoven voor je bedrijf? Check dan onze sportieve groepsactiviteiten voor een arrangement op maat.

Facts

Open ma-vrij:
8.00 - 23.00u
Open za & zo:
8.00 - 22.00u
Aantal banen:
8 indoor

Faciliteiten

Kleedkamers
Douches
Materiaalhuur
Horeca
Your next event with us?