The Urban Garden

The Urban Garden

THE URBAN GARDEN

Industriële huurlocatie met het gevoel van een urban stadstuin

The Urban Garden is de tweede evenementenruimte binnen het Vibes Urban Sports & Event Center en grenst direct aan evenementenzaal The Main. Door het plaatsen van een sfeervolle scheidingswand kan deze ruimte worden afgescheiden van de hoofdzaal. De look & feel van The Urban Garden geeft je het gevoel midden in een urban stadsbos te staan, vol met alle technieken die nodig zijn om het feest compleet te maken.

Van walking dinner tot bedrijfspresentaties

The Urban Garden bevindt zich op de begane grond en biedt plek tot 700 personen. Met een oppervlakte van 360 m2 is deze zaal kleiner dan huurlocatie The Main en geschikt als ruimte voor kleinschaligere feesten en partijen. Indien gewenst kan een podium geplaatst worden van 6×4 meter, voorzien van een DJ booth en DJ gear. De hoogte van het plafond is lager dan in The Main en leent zich daardoor uitstekend voor intiemere events zoals een borrel, bijeenkomst, presentatie of (walking) dinner.

The Urban Garden ligt direct aan The Main en kan gecombineerd worden voor grotere groepen of een spreiding van activiteiten. In het geval van een muziekevenement kunnen de twee ruimtes niet als aparte area’s worden ingezet. Vanwege de grote leverancierstoegang is het mogelijk om grote objecten zoals foodtrucks binnen te plaatsen en deze ruimte is daar dan ook de perfecte plek voor!

Facts

Capaciteit:
700 personen
Afmetingen:
360m2
Plafondhoogte:
3,7m

Faciliteiten

Turbosound geluidssysteem
Zaal- en frontlicht
Vaste bar
63A vrije stroomaansluiting
Ruime toiletgroep
WiFi
Grote leverancierstoegang
Your next event with us?

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Een afspraak, of een kopje koffie?