Diner

Diner

Organiseer een diner op maat

Sit-down diner

Hebben jullie iets te vieren of past een smakelijke bijeenkomst bij jullie bedrijf? Vibes organiseert samen met jullie tot 1500 personen een volledig op maat gemaakte restaurantervaring. Een culinair sit-down diner, Walking Dinner met uitgerserveerde hapjes of juist in buffet vorm, zo verras je alle medewerkers tijdens een diner met de meest smaakvolle gerechten. Gestylede tafels, passend entertainment en verrukkelijk eten zorgen ervoor dat dit een event is dat niemand vergeet.

Pop-up restaurant

Niet is zo gezellig als lekker tafelen. Je hebt langer de tijd om met gasten te spreken en te genieten van al het lekkers wat jullie evenement te bieden heeft. Wanneer je écht een speciale gelegenheid hebt, dan maak je gegarandeerd indruk met een sit-down diner. Wij creëren speciaal voor jouw evenement een pop-up en uniek restaurantconcept op maat.

Foodtrucks

Leuk en sfeervol! Met foodtrucks heb je een divers aanbod van verschillende keukens en zit er altijd een gerechtje tussen die in de smaak valt. Met de grote leverancierstoegang rijden de foodtrucks zo de evenementenhal in. De verschillende ruimtes passen zich aan aan de gewenste grootte van het event.

Entertainment

Naast dat het diner op zich al een entertainment is, vult ander entertainment het programma aan. Samen met onze artistmanager kijken we hoe het diner nog spectaculairder kunnen maken. Hebben jullie zelf al een idee? Leuk! Laat het ons gerust weten.

Facts

Oppervlakte:
540 m²
Minimale capaciteit :
250 personen
Maximale capaciteit :
1500 personen
Service:
locatieverhuur, concept, organisatie, productie, horeca, catering

Faciliteiten

Podium-, zaal- en frontlicht
Vaste barren
Ruime toiletgroep
Grote leverancierstoegang
Your next event with us?

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Een afspraak of een kopje koffie?