Urban Sport Center Urban Sport Center
Peakz Padel Peakz Padel
Peakz Padel

Padel is de sportieve hit van het moment. Deze combinatie van tennis, squash en beachbal is geschikt voor alle leeftijden en ook voor beginners makkelijk om op te pakken.

Jiu Jitsu Company Jiu Jitsu Company
Jiu Jitsu Company

Of je nu op zoek bent naar het leren van zelfverdediging, jezelf fit houden of competitie, Focus Jiu-Jitsu heeft iets voor jou. Altijd met waarden als respect en wederzijdse hulp, in een positieve en leuke sfeer.

UC Dance UC Dance
UC Dance

UC Dance en haar professionele dansdocenten verzorgen gevarieerde dans- & Zumba® fitnesslessen vanuit het Sport Center. Zij begeleiden dansers op elk niveau en geven hen een podiumkans bij ontwikkeling van talent en inzet.

2CRE8 2CRE8
2CRE8

Jezelf flink in het zweet werken tijdens een personal training of groepsles in de gym van 2CRE8. Ieder op eigen niveau, onder professionele begeleiding van een motiverende trainer.

Hado Arena Eindhoven Hado Arena Eindhoven
Hado Arena Eindhoven

Hado Arena Eindhoven brengt Japan een stukje dichterbij, dankzij hun nieuwe AR-gamingervaring kun je strijden in een techno-activiteit uit Japan. Hado is een combinatie van trefbal en augmented reality gaming.

ClashRooms ClashRooms
ClashRooms

Wie is het slimst, behendigst en sportiefst? Stel jouw vrienden, familie of collega’s op de proef en ga de strijd bij ClashRooms. ClashRooms brengt samenwerking en competitie naar Vibes voor iedereen.

Link Kitchen Link Kitchen
Link Kitchen

Link Kitchen voegt een culinair vleugje toe aan Vibes, zoals ze zelf zeggen ‘Linking people together through food’. Voor lunch, streetfood, catering en bedrijfscatering zit je aan het juiste adres.