Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Jullie bedrijfsfeest bij Vibes?

Unieke locatie in hartje Eindhoven

Een bedrijfsfeest is de perfecte gelegenheid om de teamgeest te versterken, successen te vieren en medewerkers te belonen voor hun harde werk. Of het nu een jubileum is, een succes dat gevierd moet word of zomaar een feestje om de werknemers in het zonnetje te zetten. Een goed georganiseerd bedrijfsfeest laat een blijvende indruk achter. Vibes is een unieke, compleet ingerichte locatie dat instap-klaar is. De verschillende zalen kunnen naar wens op de juiste grootte worden aangepast. De invulling van jullie programma is ook volledig op eigen wens in te richten door de mogelijkheden per area.

Benieuwd naar hoe dit in zijn werking gaat? Vraag vrijblijvend een rondleiding aan via info@feelthevibe.nl.

Onbezorgd organiseren

Overal is aan gedacht! Van aankleding tot catering, onze locatie is ready to go. Ons team bij Vibes denkt graag met jullie mee. Het dagprogramma kan er namelijk heel anders uit zien dan de avond. Met alle faciliteiten in huis ontzorgen we jullie team en zetten we een onvergetelijke dag neer. Binnen ons team staat de artistmanager klaar om de gaafste artiesten voor jullie te boeken en de eventmanager regelt het volledige programma van inspirerende sprekers tot aan de foodtrucks die jullie collega’s vrolijk maakt, wij zorgen voor een event van A tot Z. Uiteraard is het ook mogelijk om een persoonlijke touch toe te voegen aan Vibes!

Arrangementen

Naast een eigen invulling van het programma hebben we ook een aantal arrangementen voor jullie klaargezet. Zo kun je bijvoorbeeld padellen met collega’s bij Peakz en vervolgens eten en feesten in Vibes. Doordat er verschillende bedrijven gevestigd zijn in Vibes Sports Center is het ideaal om de activiteiten te combineren met jullie bedrijfsfeest. Bekijk hier het volledig aanbod van de arrangementen.

Facts

Verhuur:
volledige exclusiviteit voor de huurder
Capaciteit:
tot 2500 personen
Service:
Locatieverhuur, concept, organisatie, productie, horeca, catering

Faciliteiten

podium 8 x 6 meter
Vaste barren
WiFi
DJ Gear
PODIUM-, ZAAL- EN FRONTLICHT
125A EN 63A STROOMAANSLUITING
RUIME TOILETGROEP
GROTE LEVERANCIERSTOEGANG
Your next event with us?

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Een afspraak of een kopje koffie?