Evenementenlocatie Evenementenlocatie
Publieksevenementen Publieksevenementen
Publieksevenementen

Ontdek Vibes als dé locatie voor publieksevenementen in Eindhoven, zoals concerten, feesten en festivals. Met uitstekende akoestiek en aanpasbare ruimtes, heb je de ideale omgeving voor het organiseren van onvergetelijke en levendige evenementen voor publiek.

Bedrijfsevenementen Bedrijfsevenementen
Bedrijfsevenementen

Bedrijfsevenementen verdienen een evenementenlocatie die professionaliteit en relevantie uitstraalt. De opstelling van onze eventzalen kunnen worden aangepast aan elk soort evenement. Van personeelsfeest tot boekpresentatie.

Unieke Industriële feestlocatie Unieke Industriële feestlocatie
Unieke Industriële feestlocatie

Een evenementenruimte midden in Eindhoven. Full-service, met stoere aankleding, van alle licht & techniek voorzien en ready to go. Er is weinig extra’s meer nodig om in deze unieke industriële feestlocatie een spectaculair feest te organiseren.

Congreslocaties Congreslocaties
Congreslocaties

Centrale ligging, flexibele ruimtes en state-of-the-art voorzieningen: een unieke setting voor succesvolle congressen en zakelijke evenementen. Vibes is als congreslocatie een inspirerende omgeving en versterkt de impact van elk congres.

Vergaderzalen Vergaderzalen
Vergaderzalen

Een fijne centraal gelegen plek om te vergaderen. Makkelijk bereikbaar met de auto en OV. Voorzien van alle gemakken en catering mogelijk. Brainstormen, vergaderen, presenteren, een workshop geven. Het kan allemaal in één van onze vergaderzalen.