The Main

The Main

THE MAIN

Feel the Vibe

Wie langs de entree onze grootste zaal The Main binnenstapt, voelt meteen dat je alle kanten op kan met deze evenementenruimte. Een (bedrijfs)feest, congres, concert of als beurslocatie, de mogelijkheden en indeling van de vloeroppervlakte is enorm flexibel. Door het stapelen van zeecontainers is een stoere toegangspoort tot de eventzaal gecreëerd. De lange brede zaal heeft een volledige make-over gekregen; de industriële look ademt een sfeervolle festival vibe. The Main wordt door zowel bezoekers als organisatoren geprezen om de fantastische akoestiek.

Creatieve en flexibele evenementenlocatie

The Main is gelegen op de begane grond en volledig gelijkvloers. Met een vloeroppervlakte van 540 m2 is de kale ruimte geschikt voor groepen vanaf 500 personen bij een corporate opstelling of vanaf 1500 personen in een feestsetting. Door The Urban Garden en The Balcony erbij te betrekken heeft de volledige evenementenlocatie een maximale capaciteit van 2500 personen. De zalen zijn direct naast elkaar gelegen en kunnen daarom bij evenementen waar muziek en/of geluid de hoofdrol speelt niet als 2 aparte area’s worden ingezet.

De zaal is standaard voorzien van een vast podium (8×6 meter vrije vloer inclusief ramp), geluidsinstallatie & DJ gear, vaste barren, zaal- en frontlicht. Daarmee is de ruimte in de basis al klaar voor gebruik. De zeecontainers die zijn gebruikt als toegangspoort, kunnen worden ingezet voor de verkoop van merchandise of andere creatieve invullingen. Door de extra ruime leverancierstoegang kunnen grote objecten zonder moeite naar binnen worden gereden.

Exclusieve verhuur van de volledige locatie

Het huren van evenementenzaal The Main betekent dat je de gehele locatie exclusief afhuurt. Dit is inclusief het gebruik van The Urban Garden, The Balcony en The Cave. Voor grote partijen kan The Main worden gecombineerd met de direct aangrenzende zaal The Urban Garden. Dit zorgt voor een gecombineerd vloeroppervlak van 1740m2 en mogelijkheid voor groepen tot 2500 personen. Ook in de grote samenstelling blijft de (feest)locatie echter het sfeervolle karakter behouden.

Facts

Vanaf:
500/1500 personen
Capaciteit:
tot 2500 personen
Afmetingen:
18 x 30m / 540m2
Plafondhoogte:
11m

Faciliteiten

Podium (8x6 m)
DJ gear
Adamson E15 geluidsysteem
Podium-, zaal- en frontlicht
Vaste barren
WiFi
125A en 63A stroomaansluiting
Ruime toiletgroep
Grote leverancierstoegang
Your next event with us?

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Een afspraak, of een kopje koffie?