Unieke industriële feestlocaties

Unieke industriële feestlocaties

UNIEKE INDUSTRIELE FEESTLOCATIES

Onmiskenbare industriële uitstraling

Een eventzaal huren bij Vibes betekent afstand nemen van de standaard en omarmen van de rauwe energie van de industriële feestlocatie. Een omgeving bomvol karakter en met een onmiskenbare industriële uitstraling. De volledige evenementenlocatie van Vibes is exclusief voor de verhuurder bestemd. Daarmee wordt jouw evenement wordt niet alleen een plek waar bezoekers komen om te feesten, het wordt een avontuur.

Een unieke feestlocatie met karakter

Bij Vibes houden we van het onconventionele. Onze industriële feestlocaties zijn geen lege ruimtes, maar een canvas voor jouw meest creatieve ideeën. Zeg vaarwel tegen saaie feestzalen, Vibes is dé evenementenlocatie in Eindhoven met een stoer en industrieel karakter. Verwar industrieel niet met ongezellig, want het gebruik van urban art door de volledige locatie geeft de evenementenruimtes een warm karakter. Of je nu een funky bedrijfsfeest, een knallend concert of een stijlvolle beurs organiseert, bij Vibes geven we elk evenement een uniek randje.

Organiseren zonder stress

Vibes is geen gewone feestlocatie, het is een plek voor organisatoren die op zoek zijn naar karakter, stijl en een tikkeltje eigenzinnigheid. Een feest organiseren zonder stress en met maximaal plezier. Ons team van doorgewinterde eventmanagers staat klaar om jouw visie om te zetten in een succesvol evenement. Van concept tot uitvoering of puur het faciliteren van de feestlocatie.

Wij zorgen er samen met jou voor dat elk detail klopt. Klaar om jouw evenement gedenkwaardig te maken? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

 

Facts

Verhuur:
volledige exclusiviteit voor de huurder
Capaciteit:
tot 2500 personen
Services:
locatieverhuur, concept, organisatie, productie, horeca, catering

Faciliteiten

Podium (8x6 m)
ADAMSON E15 GELUIDSYSTEEM
DJ gear
PODIUM-, ZAAL- EN FRONTLICHT
Vaste barren
Wifi
125A EN 63A STROOMAANSLUITING
Ruime toiletgroep
GROTE LEVERANCIERSTOEGANG
Your next event with us?

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Een afspraak, of een kopje koffie?