Bedrijfsevenementen

Bedrijfsevenementen

BEDRIJFSEVENEMENTEN

Unieke feestlocatie voor zakelijke evenementen

Vibes Events Center is dé bestemming voor onvergetelijke bedrijfsevenementen in Eindhoven. Gevestigd in het iconische voormalige Beursgebouw, bieden we een inspirerende setting die jouw zakelijke bijeenkomst onvergetelijk maakt. Of je nu een personeelsfeest, productlancering, teambuildingdag of netwerkevenement organiseert, bij Vibes creëren we een unieke omgeving die jouw merk en boodschap tot leven brengt.

Ruimtes die passen bij jouw visie

Elk bedrijfsevenement heeft zijn eigen kenmerken heeft. Onze diverse en aanpasbare ruimtes zijn ontworpen om naadloos in te spelen op jouw visie én het aantal bezoekers. Van intieme vergaderingen tot grootschalige bijeenkomsten, onze evenementenlocatie is uitgerust met professionele faciliteiten en moderne voorzieningen om ervoor te zorgen dat jouw evenement vlekkeloos verloopt.

Stressvrij organiseren van een event

Het organiseren van een bedrijfsevenement kan overweldigend zijn, maar wij maken het zo eenvoudig mogelijk en stressvrij. Ons ervaren team van evenementmanagers staat klaar om jouw wensen te vervullen en jouw evenement van begin tot eind te begeleiden. Van planning en uitvoering tot de kleinste details, wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsevenement soepel verloopt en een blijvende indruk achterlaat.

Jouw ideale huurlocatie in Eindhoven

Ons team gaat verder dan alleen het verhuren van de locatie. We creëren een ervaring die jouw gasten positief zal verrassen. Ontdek de dynamische sfeer, de iconische ambiance en de moderne faciliteiten die ons onderscheiden als de ultieme keuze voor bedrijfsevenementen in Eindhoven. Laten we samen een bedrijfsevenement op maat creëren dat jouw doelen overtreft. Bij Vibes maken we van elke zakelijke bijeenkomst een gedenkwaardige gebeurtenis.

Ben je enthousiast geworden over onze huurlocatie en feestzalen in hartje Eindhoven? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van een publieksevenement of bedrijfsactiviteit? Laten we een afspraak maken. Onze eventmanagers kijken graag samen met jou naar de perfecte invulling voor jouw event.

Facts

Verhuur:
volledige exclusiviteit voor de huurder
Capaciteit:
tot 2500 personen
Services:
locatieverhuur, concept, organisatie, productie, horeca, catering

Faciliteiten

Podium (8x6 m)
ADAMSON E15 GELUIDSYSTEEM
DJ Gear
Podium-, zaal- en frontlicht
Vaste barren
Wifi
125A en 63A stroomaansluiting
Ruime toiletgroep
Grote leverancierstoegang
Your next event with us?

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Een afspraak, of een kopje koffie?