Over ons

Over ons

OVER ONS

Beursgebouw Eindhoven is Vibes Urban Sports & Event Center

Sinds januari 2023 is het Vibes Urban Sports Center gevestigd in het voormalig Beursgebouw Eindhoven. Het bekende gebouw, dat al eerder dienst deed als evenementenlocatie in centrum Eindhoven, heeft met de komst van Vibes weer een actieve functie gekregen in de binnenstad.

De ondernemers achter Vibes hebben een achtergrond in de horeca- en evenementenbranche en zijn Eindhovenaren in hart en nieren. Zij zagen in het leegstaande gebouw een unieke kans om sport en evenementen bij elkaar te brengen en een plek te creëren waar beweging letterlijk en figuurlijk samenkomt.

Feel the Vibes Eindhoven

De naam  ‘Vibes Urban Sports & Event Center’ is geïnspireerd door het beeldmerk van Eindhoven. Het stadslogo ‘Vibes’ dat is gebaseerd op de letter E met de drie golven die symbool staan voor techniek, design en kennis. Krachten die kenmerkend zijn voor de regio.

De evenementenlocatie en het sportcentrum liggen midden in het hart van de stad. Het voormalig Beursgebouw is al jarenlang een begrip onder Eindhovenaren. Onze naam is dan ook een ode aan de Lichtstad. Can you feel the vibe?

Bereikbaarheid & parkeren

Vibes Eindhoven is door de directe ligging aan Eindhoven centraal station perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij zijn gelegen op 5 minuten lopen vanaf het station. Parkeren kan om de hoek bij Parking You Fellenoord (613 parkeerplaatsen). Het is zelfs mogelijk om vooraf een parkeerplek te reserveren.

Voor groepen die per touringcar arriveren kan de eventmanager in overleg met de gemeente busparkeerplaatsen organiseren.

Check voor de actuele reisinformatie google maps of ov9292.nl.

MEET THE TEAM

Your next event with us?

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Een afspraak, of een kopje koffie?