Link Kitchen

Link Kitchen

Link Kitchen

Link Kitchen, opgericht door Andras en Mathijs in 2022, is de cateraar voor jou op verschillende gebieden. Ze linken niet alleen de mensen onderling door eten, ook linken ze Vibes aan culinaire streetfood, catering en lunch. Catering is mogelijk voor particulier en zakelijk. Link Kitchen is geen bezoeklocatie en er kan alleen eten worden gehaald op afspraak. 

Op zoek naar een lunch voor jou (en je collega’s), dan heeft Link Kitchen zeker genoeg keus. Van speltbrood tot omelet en alles wat zich ertussen bevindt. Ga je bijvoorbeeld voor een traditionele carpaccio of toch liever een overheerlijk broodje warme kip. Er is genoeg (gezonde) keuze om jou (en je collega’s) van een portie energie te voorzien. 

Of laat jij door Link Kitchen een culinaire wereldreis in elkaar zetten met hun verrukkelijke streetfood. Van een heerlijke pita met Indian falafel tot warme pompoensoep en heerlijke Curry’s. Proef de smaken van de wereld met de gerechten van Link Kitchen. 

Of ben je op zoek naar een cateraar voor je feest of evenement, ook dan is Link Kitchen een goede keus. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ze op.  

Facts

Open:
ma t/m za
Tijden:
op afspraak

Faciliteiten

Catering
Bedrijfscatering
Street food
Lunch
Your next event with us?

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Een afspraak, of een kopje koffie?