Publieksevenementen

Publieksevenementen

PUBLIEKSEVENEMENTEN

Ontdek de centrale ligging van Vibes

Welkom in het bruisende hart van Eindhoven, waar Vibes Urban Events Center jouw ideale partner is voor het organiseren van impactvolle publieksevenementen. Gelegen naast het centraal station en met gemakkelijke toegang tot parkeergelegenheid, zorgt onze evenementenlocatie ervoor dat jouw gasten zonder moeite kunnen aanhaken op jouw evenement.

Evenementenlocatie met professioneel geluid en iconische sfeer

Bij Vibes begrijpen we dat publieksevenementen draaien om het creëren van onvergetelijke momenten. Onze ruimtes bieden uitstekende akoestiek die elke noot, beat en stem volledig tot hun recht laat komen. Of je nu een intiem concert of een grootschalig festival organiseert, onze flexibel in te zetten huurlocatie past zich naadloos aan aan de grootte en de sfeer van jouw evenement in Eindhoven. Het draait niet alleen om de fysieke ruimte met The Main als hoofdzaal, maar ook om de algehele sfeer. En met professionele licht- en geluidsapparatuur tillen we elk evenement naar een nieuwe hoogte, zodat het niet alleen wordt gehoord, maar ook wordt gevoeld.

Jouw visie, onze uitvoering

Wij geloven we in de kracht van samenwerking. Onze ervaren eventmanagers staan klaar om jouw visie te om te zetten in realiteit. Of je nu een bekende artiest wilt laten optreden, een feest wilt organiseren dat de stad in vuur en vlam zet, of een festival wilt creëren dat een buzz op gang brengt, wij hebben de expertise om jouw evenement vlekkeloos te laten verlopen.

Méér dan de standaard publieksevenementen

We combineren professionele service met een informele en energieke sfeer. We snappen en willen dat elk publieksevenement uniek is en we zijn er trots op om de ideale setting te bieden voor jouw creatieve visie. Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen een commercieel evenement kunnen creëren dat de verwachtingen overtreft. Laten we verder gaan dan standaard evenementen en een ervaring creëren die lang in het geheugen blijft hangen.

Facts

Verhuur:
volledige exclusiviteit voor de huurder
Capaciteit:
tot 2500 personen
Services:
locatieverhuur, concept, organisatie, productie, horeca, catering

Faciliteiten

Podium (8x6 m)
ADAMSON E15 GELUIDSYSTEEM
DJ Gear
Podium-, zaal- en frontlicht
Vaste barren
WiFi
125A en 63A stroomaansluiting
Ruime toiletgroep
Grote leverancierstoegang
Your next event with us?

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Een afspraak, of een kopje koffie?