Padel & The Main

Padel & The Main

Sportief bedrijfs- of personeelsfeest

Combineer sportief padellen met een feest in The Main

Een complete beleving voor jouw gasten maak je door jouw bedrijfsfeest in Eindhoven te combineren met een laagdrempelige sportieve activiteit. Direct grenzend aan onze feestzalen bevindt zich het Urban Sport Center. Start jouw bedrijfsevent met een Padel tournooi bij onze partner Peakz. Sluit de dag af met een gezellige borrel of pak uit met een spectaculair feest! Bij Vibes Urban Sports & Event Center draait alles om het bieden van de juiste combinatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een uniek personeelsfeest in Eindhoven. De ultieme formule voor iedereen die een bedrijfsevenement organiseert.

Sportieve teamspirit bij Peakz Padel

Waarom zou je je personeelsfeest beperken tot alleen eten en drinken? Met Peakz Padel voegen we een sportieve dimensie toe aan je evenement. Padel is de perfecte keuze omdat het toegankelijk én leuk is voor alle vaardigheidsniveaus. Het moedigt vriendschappelijke competitie aan en versterkt tegelijkertijd de teamgeest. Een geweldige manier om te ontspannen en je collega’s op een andere manier te leren kennen.

Sfeervolle feestlocatie in Eindhoven

Na het sportieve avontuur bij Peakz Padel verplaatsen we het feest of evenement naar onze ruime evenementenlocatie. Of je nu een diner voor minimaal 500 gasten of een staand feest voor maximaal 2500 bezoekers wilt organiseren, we hebben de ruimte en flexibiliteit om aan jouw wensen te voldoen. Met moderne faciliteiten, waaronder eersteklas geluid en verlichting, creëren we de perfecte ambiance voor jouw personeelsfeest.

Een sportief personeelsfeest dat past bij jouw onderneming

Wij begrijpen dat elk bedrijf zijn eigen stijl heeft. Daarom geven we je de vrijheid om jouw personeelsfeest precies zoals jij dat wilt vorm te geven. Onze ervaren eventmanagers staan klaar om je daarin te ondersteunen, maar je kunt de organisatie uiteraard ook zelf in handen nemen. Het hele event center en de evenementenlocatie zijn exclusief voor jou beschikbaar bij het boeken.

Via onderstaand contactformulier zijn onze eventmanagers bereikbaar. Zij zijn gespecialiseerd in het neerzetten van een gedenkwaardig feest voor elke partij!

Your next event with us?

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Een afspraak, of een kopje koffie?