Smash & Score

Smash & Score

Padel en Hado combinatie

De ultieme competitiedag

Dit arrangement is perfect voor sportliefhebbers die houden van competitie en fanatiek zijn. Begin de dag op de padelbaan bij Peakz Padel, waar je de strijd aangaat. Deze snelgroeiende sport draait om samenwerking en snelheid. Of je nu ervaren speler bent of de sport voor het eerst probeert, het draait vooral om plezier waar iedereen mee kan doen!

Na de intensieve Padel-sessie is het tijd voor de unieke ervaring van Hado! Dit is een virtuele teamsport waarin trefbal en AR-gaming samenkomen. Je krijgt een AR-bril en polssensoren waarmee je virtuele ballen gooit. In een spel van drie tegen drie gooien jullie deze virtuele ballen en ontwijken jullie die van de tegenstander. Het is snel, uitdagend en aanpasbaar aan ieders niveau.

Ontspan en proost in de bar

Wil je de dag met iedereen afsluiten onder het genot van een drankje en een hapje? Dat kan bij de bar van ons Sport Center. Hier kun je genieten van een gezellige sfeer terwijl je terugkijkt op de leuke wedstrijden waar jullie om gestreden hebben. Proost met teamgenoten en deel verhalen van deze dag! Daarnaast kun je de ervaring uitbreiden met een heerlijke lunch of diner, verzorgd door de catering van Link Kitchen!

 

Plan jullie sportieve dag!

Onderstaand staat een contactformulier. Laat je gegevens achter zodat wij een geweldige dag kunnen plannen!

Your next event with us?

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Een afspraak of een kopje koffie?