Puzzel & Padel

Puzzel & Padel

Puzzel & Padel

De perfecte mix van Actie en Teamwork!

Zijn jullie klaar voor een bedrijfsuitje dat anders is dan alle andere? Ontsnap uit de alledaagse routine en dompel je onder in een dag vol plezier en competitie met Clashrooms & Padel! Perfect voor collega’s die houden van actie en teamwork.

Clashrooms daagt teams uit om samen te werken en te concurreren in drie unieke escaperooms, elk met hun eigen thema. Ontdek wie het slimst, behendigst en sportiefst is in de strijd om de overwinning. Na de hersenkrakers is het tijd om de fysieke strijd aan te gaan op de padelbaan bij Peakz! Deze snelgroeiende sport draait om samenwerking en snelheid. Of je nu ervaren speler bent of de sport voor het eerst probeert, het draait vooral om plezier en iedereen kan meedoen!

Maak de dag compleet

Na al die inspanning kunnen jullie samen ontspannen in de gezellige bar van ons Sport Center. Geniet van een drankje met heerlijke hapjes terwijl je samen terugkijkt op een geslaagde dag. Daarnaast kun je de ervaring uitbreiden met een heerlijke lunch of diner, verzorgd door de catering van Link Kitchen!

 

Ons team van eventplanners staat voor je klaar om een onvergetelijke ervaring op maat te organiseren, afgestemd op jullie wensen en voorkeuren. Wij staan voor jullie klaar!

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Your next event with us?

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Een afspraak of een kopje koffie?