DIE GROSSE BINGO-XXL-SHOW

Op Sontag beginnen we al lekker früh! Met een lichte kater van Samstag gaan we rustig indrinken en aufwarmen voor de ganz verrückte Bingo XXL (du hast um nie oder du hast um wel) Nog nooit heb je zo’n gezellige en knalgekke Bingo mit gemacht. Und de prijzen zijn net zo verrückt! Kom met je vrienden en familie genieten van een über gezellige dag vol Bingo, de beste Duitse muziek, artiesten en fest met fust. Dit wordt een dag om nooit meer zu vergessen. Zorg dat je dabei bent!

DEUTSCHLAND AAN DE DOMMEL

Jungens und Mädchen wij presenteren u het beste van Deutschland in Eindhoven. Het werd eens tijd dat er een goei Oktoberfest in de stad neerstreicht! Met freunden en freundinnen aan de biertisch.

Männer in de lederhosen en Frauen in de Dirndl’s Drie dagen nur feest, bier, muziek und wurst. Verrückter wordt het niet, wel leuker! Dompel je onder in het gezelligste fest met fust! Wie schlagert erin om het hele weekend aan de tafel te blijven sitzen?

Mit zu singen met de cantus, prijzen te winnen bij de Ganz verrücktes Bingo XXL en liters bier en meters wurst nach binnen zu klatschen? Spaß, spaß, spaß en nog meer bier.

Details

Entree:

€19.50

Datum:

22 september 2024

Locatie:

Vibes Event Center

Zaal:

The Main

Tijden

Aanvang:

11:00

Einde:

20:00

Your next event with us?

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Een afspraak of een kopje koffie?