Housequake History of House 2024

Na het grote succes van de Housequake: 20 years of house tour, was wel duidelijk dat het publiek meer dan klaar was voor de Housequake blender met de grootste beats van de afgelopen jaren. Op de vele festival main stages en grote openbare evenementen waar Housequake geboekt was ontstond er totale mayhem bij het hele publiek, van tieners tot de ‘oudere jongeren’.

Dit was de boost om het idee waar ze al een tijdje mee liepen nu serieus uit te werken: History of House. Een event met de coolste house hits van de afgelopen 20 jaar gemixed met de sound van nu. Tijdens de History of House events worden de underground hits uit de tijd van de Sneakerz, Now & Wow, RUSH, Nope is Dope en natuurlijk Housequake gedraaid door de mensen die toen ook al de bazen van de scene waren. Samen met de mc’s, entertainment en andere topartiesten uit de scene.

LINE UP:

Housequake (Roog & Erick E) · Chuckie · Gregor Salto · Funkerman · Lucien Foort · Jeroenski · Hosted by Mitch Crown en Divine!

 

ORGANISATOR
Dit is een evenement van First Vision. Meer informatie en vragen over dit evenement? Raadpleeg de website van de organisatie link

Details

Datum:

06 april 2024

Locatie:

Vibes Event Center

Tijden

Zaal open:

16:00

Einde:

01:00

Your next event with us?

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Een afspraak, of een kopje koffie?