Rooler All Day Long

Rooler brengt zijn ongeëvenaarde energie en het volledige spectrum van hardstryle naar Vibes Eindhoven, waar hij een epische-8-uur durende set zal draaien op 28 september 2024. Dit is een super uniek, eenmalig evenement waar Rooler een optreden zal geven zoals je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Na zijn ongelooflijke uitverkochte optreden in de legendarische Bootshaus in Duitsland, staat Rooler opnieuw klaar om geschiedenis te schrijven met zijn eerste All Day Long evenement bij ons in Vibes Event center Eindhoven.

Pre-registreer nu om je plek te verzekeren, want dit evenement zal naar verwachting snel uitverkocht zijn. De kaartverkoop begint op maandag 24 juni om 12:00 uur voor pre-geregistreerde fans. De algemene kaartverkoop begint om 18:00 uur op dezelfde dag. Mis je kans niet om deel uit te maken van dit monumentale evenement. Kom naar ons, Vibes Eindhoven,  en beleef de ultieme hardstyle reis met Rooler!

Dit is een evenement van Outlaw Events. Meer informatie en vragen over dit evenement? Raadpleeg de website van de organisatie. 

Details

Datum:

28 september 2024

Locatie:

Vibes Event center

Zaal:

The Main

Tijden

Zaal open:

16:00

Aanvang:

21:00

Einde:

00:00

Your next event with us?

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Een afspraak of een kopje koffie?